Wie zijn de mensen achter Blue Bullit?

Beide enthousiaste oprichters zijn getogen Barnevelders. Als gepassioneerd poelier-eigenaar is Harald van den Hudding werkzaam bij Kip2Day. Onlangs nog is het 25jarige bestaan gevierd bij de 3 vestigingen in Barneveld, Ede en Voorthuizen.

Blue Bullit BBQ’s is gevestigd in Kootwijkerbroek binnen de gemeente Barneveld.


Wim van Eekeres is zelfstandig ondernemer en werkzaam in de energie en food branche om zijn innovatieve en creatieve technologische oplossingen te verwezenlijken. Dus roken en vuur stoken en de bouw van een hoogwaardige technologische BBQ is Wim op het lijf geschreven.


Door de vriendschap tussen Harald en Wim en hun individuele kennis ontstond als gauw als vanzelfsprekend “de top BBQ”. In synergie met elkaar hebben ze voor jou het echte BBQ leven verder vorm gegeven! Wij zijn trots op onze Blue Bullit BBQ, een echt Nederlands oer product!

Met Blue Bullit BBQ (s)maak je het verschil!

Samen!

Bij Blue Bullit BBQ’s brengen we sfeer in je leven, het creëert emoties en staat garant voor de ultieme smaakbeleving samen met al je geliefden om je heen! Het is die beleving met een hapje en een drankje die je nooit vergeet. Kortom een Blue Bullit laat je (klanten) genieten en ontspannen!